Diartbar

Со Диартбар имаме заедничка соработка во областа на веб дизајнот и дигиталниот маркетинг. Дечките кои стојат позади оваа веб страница се неверојатни уметници кои се овластени илустратори и креатори на анимации, портрети и многу други работи.

The Art of Jewels

Carrie е систем кој се вградува во домови за нега на постари лица. Помага да обезбедите подобра лична и неинвазивна домашна нега. Одлична заедничка соработка во областа на веб дизајн, графички дизајн и професионална фотографија.

Monika Dimova

Моника Димова е веб страница која е специјализирана за продажба на рачно дизајнирани парчиња облека од светски калибар. На веб страницата се поставени производи и е овозможено онлајн плаќање со потрошувачка кошничка.

Na'e Cosmetics

Carrie е систем кој се вградува во домови за нега на постари лица. Помага да обезбедите подобра лична и неинвазивна домашна нега. Одлична заедничка соработка во областа на веб дизајн, графички дизајн и професионална фотографија.

Frauenarzt - Гинеколошка ординација

Frauenarzt е врвна гинеколошка ординација со локација во Германија. Остварена прекрасна заедничка соработка во областа на веб дизајнот и графичкиот дизајн.

Carrie

Carrie е систем кој се вградува во домови за нега на постари лица. Помага да обезбедите подобра лична и неинвазивна домашна нега. Одлична заедничка соработка во областа на веб дизајн, графички дизајн и професионална фотографија.

Darsky

Дарски е Македонски бренд кој е специјализиран за производство и продажба на луксузни парчиња облека кои се дел од светската мода. Изработена е екстра веб страница по примерот на многу луксузни светски брендови.

Fightonomy

Fightonomy е интертнет продавница која испорачува во сите земји во светот каде што можете да порачате било каков кул печатен дизајн – маици, рамки, и многу други работи. Успешна заедничка соработка во областа на веб дизајнот.